ONZE DIENSTEN

Finish Projectbouw biedt meerdere diensten aan op het gebied van Nieuwbouw, Verbouw en Gevelrenovatie. Wij zijn een totaalbouwer die zicht richt op werkzaamheden aan utilitaire gebouwen en bedrijfsgebouwen. Als onderdeel van de Finish Profiles Group hebben wij een jarenlange ervaring en deskundigheid, waarbij we u een optimale dienstverlening garanderen bij al uw projecten. Door ons vroegtijdig bij de ontwikkeling van uw bouwplan te betrekken, kunnen wij u een perfecte prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Finish Projectbouw is inzetbaar voor diensten als nieuwbouw, renovaties en restauraties in bedrijfshuisvesting, woningbouw en werkt als specialist in de agrarische sector. Vraag ons gerust om advies bij uw project, wij helpen u graag!

Image

NIEUWBOUWFinish Projectbouw heeft ruime ervaring in nieuwbouw. Wij zijn in staat om in eigen beheer zowel ontwerp als uitvoering te realiseren. Of het nu gaat om bedrijfsverzamelgebouwen, kantoorgebouwen, productiehallen of woningbouw: op Finish Projectbouw kunt u bouwen!


LEES MEER


Image

VERBOUWSoms is nieuwbouw niet de meest voor de hand liggende optie. Uw bedrijf zit bijvoorbeeld op een ideale locatie maar wordt te klein voor uw toekomstplannen. Finish Projectbouw denkt dan graag met u mee zodat wij uw opstal optimaal kunnen vergroten of aanpassen.


LEES MEER


Image

GEVELRENOVATIEEen oud pand kan dankzij een uitgekiende gevelrenovatie er weer helemaal nieuw en modern uit komen te zien. Een gevelrenovatie van Finish Projectbouw hoeft niet veel te kosten en kan ook meestal vrij snel worden gerealiseerd. U ziet het, gevelrenovatie is zo gek nog niet!

LEES MEER

NEEM CONTACT OP