BEDRIJFSPAND VERBOUWEN

Overweegt u om uw bedrijfspand te verbouwen? Wordt uw pand bijvoorbeeld te klein voor uw toekomstplannen maar wilt u niet van uw locatie af? Of heeft u allemaal ambities die op uw huidige locatie nog niet mogelijk zijn? Denk dan aan de optie om het bestaande pand te vergroten of aan te passen. Wij denken graag met u mee om het bedrijfspand een geheel nieuwe invulling te geven en te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

OPSLAGKomt u ruimte te kort in uw opslaghal vanwege een te verwachten groei in de toekomst? Finish Projectbouw kan u daarbij adviseren voor bijvoorbeeld een passende verbouwing. Tevens zijn wij in staat om een verbeterd design te ontwerpen én te realiseren. Met een verbouwing van Finish Projectbouw verlaagt u de investering die nieuwbouw u zou kosten én blijft u actief op uw eigen vertrouwde locatie.

LOGISTIEKDoor de uitgebreide transportmogelijkheden van vrachtwagens zoals langere en meerdere trailers, dient u ook uw logistieke belading aan te passen. Uw bedrijfspand verbouwen met grotere óf meerdere loaddocks kan daarbij een prima oplossing zijn voor uw bestaande opslag of distributie. Maar ook een grote overkapping kan bijvoorbeeld bijdragen tot niet alleen een droge maar vooral ook snellere belading.


Finish Projectbouw bedrijfspand verbouwen

KANTOORIs uw kantoorgebouw verouderd en niet meer representatief voor uw onderneming? Dan kan Finish Projectbouw uw pand voorzien van een moderne upgrade. Met moderne materialen en duurzame oplossingen geven wij uw kantoor een frisse uitstraling. Door uw bedrijfspand te verbouwen en moderniseren kunt u daarna weer jaren vooruit.

Omdat Finish Projectbouw aandacht besteedt aan duurzaamheid en goede isolatie zal u uiteindelijk ook geld besparen op uw stookkosten. Tevens zijn wij in staat om specifieke energie opwekkende oplossingen te adviseren en te plaatsen.


VERBOUWPROJECTEN

Hieronder vindt u een onderzicht van de verbouw projecten die door Finish Projectbouw gerealiseerd zijn:

NEEM CONTACT OP