NIEUWBOUW BEDRIJFSPANDEN

Voor uw nieuwbouw bedrijfspand is uw project bij Finish Projectbouw in goede handen. Als onderdeel van de Finish Profiles Group hebben wij al jarenlange ervaring in nieuwbouwprojecten. Onze kracht ligt in het realiseren van uw specifieke wensen in bedrijfshuisvesting. Wij investeren in een goede samenwerking en denken graag met u mee. Een nieuwbouw bedrijfspand moet immers een verrijking zijn voor uw productie- of verkoopconcept. Uw gebouw dient naadloos aan te sluiten op uw bedrijfsvoering. Op Finish Projectbouw kunt u bouwen!

DESIGN & BUILD Voor uw nieuwbouw bedrijfspand kunnen wij in eigen beheer zowel ontwerp als uitvoering van een bouwproject realiseren. Dat scheelt u tijd én bespaart u geld. Omdat wij ook het gehele bouwproces doorspreken met de gemeente en overige instanties, maken wij het bouwen van nieuwe bedrijfspanden voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk. Pas als we allemaal tevreden zijn over het ontwerp, gaan we over tot de bouw. 

AGRARISCHE NIEUWBOUW BEDRIJFSPANDENFinish Projectbouw is heel sterk vertegenwoordigd in agrarische gebieden. Wist u bijvoorbeeld dat Finish Profiles de meest groene beplating van heel Nederland aan de agrarische markt levert? Finish Projectbouw is dan ook zeer bekend met deze specifieke markt en is in staat om al uw bouwplannen te realiseren.BEDRIJFS-
VERZAMELGEBOUWENFinish Projectbouw heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfsverzamelgebouwen, in diverse niveaus en afmetingen. De units in een bedrijfsverzamelgebouw worden veelal casco opgeleverd en voorzien van de benodigde nuts aansluitingen. De inrichting en afbouw worden vaak door de klant zelf verzorgd, geheel naar eigen idee en smaak. Maar natuurlijk kunnen wij diverse opties beschikbaar maken. Vraag naar onze mogelijkheden. Units worden geleverd van 50 m² tot 600 m², met of zonder kantoorruimte of verdiepingsvloer. Zo leveren wij uw nieuwbouw bedrijfspand geheel naar eigen wensen op!

Finish Projectbouw nieuwbouw bedrijfspand

NIEUWBOUWPROJECTEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle nieuwbouwprojecten die Finish Projectbouw heeft gerealiseerd

NEEM CONTACT OP