Image

Wie zijn wij?Finish Projectbouw is de divisie binnen de Finish Profiles Group die gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen en realiseren van kwalitatief hoogwaardige utilitaire gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Met een team van 10 medewerkers verzorgen wij het gehele traject van ontwerp tot realisatie. Vanuit het oogpunt van een bouwende partij, denken wij mee over kostenbesparende oplossingen of andere slimme oplossingen.

Dit levert u direct duidelijkheid in het ontwerp, materialisatie en kosten.

Wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen of uw huidige bedrijfspand renoveren of van een nieuwe gevel voorzien? Neem contact op. We vertellen u graag persoonlijk wat een samenwerking met ons uw bedrijf oplevert.

Finish Profiles Group

Finish Projectbouw is onderdeel van de Finish Profiles Group uit Purmerend. Finish Profiles is al 40 jaar dé Nederlandse producent voor hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden zij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde profielplaten, dakpanplaten, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en toebehoren. Bekijk onze webshop met bouwmaterialen!


Finish Building
Finish Profiles
Finish Frame
Finish Profiles Group

Finish Building is dé specialist in het bouwen van loodsen, schuren, garages en hallen. Met Finish Building staat u garant voor de beste kwaliteit, snelle levering en natuurlijk onze persoonlijke service.
Uw dak of wand renoveren? Finish Profiles is al 40 jaar dé producent van hoogwaardige dak- en gevelbeplating. Kies voor ongeïsoleerde of geïsoleerde beplating met garanties tot wel 40 jaar!
Duurzaam en efficiënt bouwen? Gebruik de staalprofielen van Finish Frame! Licht van gewicht en geschikt voor diverse doeleinden in de bouw, zoals optoppen.
De Finish Profiles Group uit Purmerend bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme. Finish Profiles Group staat bekend om haar kwaliteit, snelheid van leveren en persoonlijke service.