BEDRIJFSPAND RENOVEREN

Wilt u uw bedrijfspand renoveren? Dit kan een wijze investering zijn om uw pand niet alleen een moderne uitstraling te geven, maar ook te isoleren en zorgen dat het weer een aantal jaar vooruit kan. Bij een hele generatie gebouwen uit de zeventiger en tachtiger jaren voldoen deze panden vaak niet meer aan de huidige wensen en normen. Wanneer nieuwbouw niet wenselijk of haalbaar is, is renovatie van het interieur en/of exterieur een uitstekende oplossing. Een oud, vervallen gebouw kan er met een nieuwe gevel weer nieuw en modern uitzien. Datzelfde geldt voor het interieur. Met een goed plan en een efficiënte verbouwing kan de bruikbaarheid weer helemaal volgens de laatste wensen en normen zijn. Wij adviseren u hier graag bij. 

GEVELRENOVATIEFinish Projectbouw is gespecialiseerd in bedrijfspanden renoveren. Hierbij zijn wij gericht op het maken van gevelrenovaties die uw pand er uit laten springen. Wij zien vooral dat verhuurders van bedrijfspanden ons inschakelen om het pand beter verhuurbaar te maken met een moderne en frisse uitstraling. Een bedrijfspand renoveren hoeft niet veel te kosten en kan meestal vrij snel gerealiseerd worden.

SUBSIDIEVeel gemeentes hebben een lokale subsidiepotten voor het toepassen van gevel- en/of dakrenovaties. Doordat veel bedrijventerreinen in verval zijn geraakt, proberen gemeentes ondernemers een duwtje in de rug te geven om hun bedrijfspand te renoveren en aan te passen aan de nieuwe normen. Zo heeft de gemeente Purmerend hiervoor onlangs een bedrag vrijgemaakt voor bedrijventerrein de Koog. Wij helpen veel ondernemers die hiervan profiteren.


UW BEDRIJFSPAND RENOVEREN: EEN DUURZAME OPLOSSINGEen nieuwe buitenschil maakt niet alleen uw gebouw mooier maar kan er ook voor zorgen dat uw pand betere prestaties levert. De isolatiewaarde kan flink verhoogd worden waarmee u bespaart op de stookkosten. Ook het plaatsen van energie opwekkende installaties op de gevel of het dak kunnen wij voor u verzorgen, waarbij we u leiden tot een kostenbesparende oplossing. Zo verdient u de gevelrenovatie van uw bedrijf op de lange termijn weer terug.


gevelrenovatie

GEVELRENOVATIE PROJECTEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle gevelrenovatie projecten die Finish Projectbouw heeft gerealiseerd