PROJECTDe opdrachtgever Gripwise heeft lang naar een goede locatie met een bestaand bedrijfsgebouw gezocht die past bij hun bedrijfsvoering. Nadat de plannen er lagen voor een verbouwing zijn we toch samen tot de conclusie gekomen dat nieuwbouw beter bij de bedrijfsvoering past en dat het in de toekomst nog meer voordelen heeft. Door snel te kunnen schakelen hebben wij het plan her ontwikkeld en mogen we nu zeggen dat er mooi nieuwbouw bedrijfsgebouw is neergezet.

Gripwise is een bedrijf wat in de filmindustrie hun werk verricht waardoor ze veel verschillende voertuigen hebben die dagelijks worden gebruikt. De wens was daarom, om de gevel zoveel mogelijk te voorzien van overheaddeuren, zodat het gehele wagenpark een eigen opening heeft. In totaal zijn er acht overheaddeuren geplaatst die voor 80 % de voor- en achtergevel op de begane grond voorzien van de benodigde openingen.

Op de 1e verdieping is het afbouwpakket gerealiseerd voor de kantoren, kantine, werkplaatsen voor hout en staal en verdere opslagruimte voor klein materiaal. D.m.v. een goederenlift kunnen de materialen naar de verdieping worden gebracht.

DETAILSStart bouw:                           Mei 2022
Oplevering:                           December 2022
Opdrachtgever:                    Gripwise B.V.
Categorieën:                         Nieuwbouw                                                                          Vloeroppervlakte:               1.080 m2