PROJECT

DETAILSFinish Projectbouw heeft voor een nieuw bedrijfspand de bovenbouw mogen realiseren voor NABESS Steel Solutions BV.

NABESS is een gecertificeerd lasbedrijf die gehele constructies kan verzorgen maar ook de kleinere laswerken kan verzorgen.

De beton-/ en staalconstructie heeft de opdrachtgever zelf laten uitvoeren door partijen van derden. Voor de beton-/ staalconstructie heeft Finish Projectbouw de tekeningen verder uitgewerkt in overleg met de staalleverancier, zodat we de klant hierin ontzorgen.

Daarna zijn we verder gegaan met het opstellen van onze “eigen” werktekeningen met de benodigde detaillering voor het monteren van de bovenbouw. Deze bovenbouw bestaat uit de dak-/ en gevelbeplating incl. alle benodigde zetwerken. Na de montage van de dak-/ en gevelbeplating hebben we de aluminium kozijnen en overheaddeuren geplaatst. Op de stalen dakplaten hebben we de benodigde isolatie en bitumen dakbedekking aangebracht, waarna de lichtstraten gemonteerd konden worden.

Nadat wij het bedrijfspand wind-/ en waterdicht hebben opgeleverd aan de klant, heeft NABESS het afbouw-/ en installatiepakket zelf verzorgd. Met meerdere bovenloopkranen en een eigen spuitcabine is deze hal uitstekend geschikt voor zijn bedrijfsvoering.Start bouw:                           Augustus 2022
Oplevering:                           Oktober 2023
Opdrachtgever:                   NABESS Steel Solutions BV
Categorieën:                        Nieuwbouw
Bruto vloeroppervlakte:    1.275 m2