PROJECTIn Nederhorst den Berg tussen de woningen was nog een kavel beschikbaar waar volgens het bestemmingsplan bedrijfsvoering mogelijk was. De opdrachtgever heeft deze kavel met het bestaande bedrijfspand gekocht en na de overdracht is het verouderde bedrijfspand gesloopt, zodat de nieuwbouw gerealiseerd kon worden.

De bestaande betonvloer is blijven liggen en rondom deze vloer is een nieuwe onderheide betonnen funderingsbalk gerealiseerd. Op de bestaande betonvloer en tussen de nieuwe funderingsbalken is een nieuwe betonnen druklaag gestort.

De eis vanuit het bestemmingsplan was dat de gevels van de bedrijfshal voorzien moesten zijn van metselwerk, hout en beglazing. Finish Projectbouw heeft het nieuwbouwplan ontworpen d.m.v. de zijgevels te voorzien van metselwerk met enkele aluminium kozijnen en de voorgevel te voorzien van een gevel vullende vliesgevel waarin de overheaddeur is opgenomen. De vliesgevel is rondom verder afgewerkt met een houten sierlijst, zodat alle aspecten van het bestemmingsplan terug komen in de nieuwbouw

DETAILSStart bouw:                           September 2021
Oplevering:                           April 2022
Opdrachtgever:                    JVZ Vastgoed B.V.
Categorieën:                         Nieuwbouw      
Vloeroppervlakte:
               900 m2