Finish Projectbouw: uw specialist in nieuwbouw, verbouw en gevelrenovatie

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw nieuwbouw project? Of wilt u uw huidige woning of gebouw verbouwen? Dan bent u bij Finish Projectbouw op het juiste adres. Finish Projectbouw is de nr. 1 in ontwerp en realisatie.

Het deskundige bouwteam van Finish Projectbouw denkt met u mee om zodoende uw wensen te realiseren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen. Het bouwteam ontwikkelt duidelijke plannen en zal deze plannen voor u verwezenlijken.

Waarom Finish Projectbouw?

Onze kracht ligt in het beheren van het totale ontwerp- en bouwtraject, het “turnkey” ontwikkelen en het realiseren van uw bouwproject!

Persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften is voor ons een prioriteit. Vandaar dat wij graag met u in gesprek gaan. Overigens zullen wij u nauw betrekken bij het constructieproces, zodat u altijd op de hoogte bent.

Waar zijn wij werkzaam?

Finish Projectbouw is vooral actief in Noord- en Zuid-Holland. Wij staan in contact met verschillende grond ontwikkelaars en gemeenten. Hierdoor kunnen wij een passend plan ontwikkelen voor u maar ook voor de lokale regelgeving.

Ons bedrijf is gevestigd in Purmerend. Wij hebben in de lokale omgeving vele projecten kunnen realiseren.

Wanneer u een impressie wilt van wat wij u te bieden hebt, kunt u ons portfolio bekijken. Hier vindt u een kleine greep uit het totaal aantal projecten die wij hebben verwezenlijkt.

Heeft u behoefte aan persoonlijk contact? Maak dan gerust een afspraak bij ons op kantoor! Ons personeel staat u graag te woord!

Finish Projectbouw: Van start tot finish uw specialist nieuwbouw, verbouw en gevelrenovatie.

U kunt ons bereiken via de telefoon of via ons e-mailadres.