Waarom u het best kunt kiezen voor nieuwbouw

Bent u op zoek naar een nieuw pand? Dan staat u voor de keuze om te huren of te kopen … of om zelf een pand te laten bouwen. Die keuze is meestal niet binnen een dag gemaakt. Nieuwbouw heeft echter vele voordelen: nieuwbouw is namelijk beter geïsoleerd en dankzij energiezuinige technieken heeft het lagere energiekosten.

Benieuwd naar alle voordelen die nieuwbouw u te bieden heeft? Lees dan vooral verder!

Nieuwbouw is onderhoudsarm

Doordat bij nieuwbouw alles nieuw is heeft u de eerste vijf jaar nauwelijks tot geen onderhoudskosten. Het is een gebouw waar u bijna geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw en behoort het te doen. Mocht er iets niet werken zit er in de meeste gevallen nog garantie op.

Nieuwbouw is goed geïsoleerd

Nieuwbouw moet voldoen aan de nieuwe wettelijke eisen van het bouwbesluit. Er gelden minimale afmetingen voor toiletruimten en gangen. Verder moeten plafonds en deuren hoger zijn en trappen minder steil. Deze extra ruimte zorgt voor meer comfort.

Daken, muren en gevels van nieuwbouw zijn beter geïsoleerd dan oudere huizen. Nieuwe gebouwen moeten goed geïsoleerd zijn tegen koud, hitte en harde omgevingsgeluiden.

Nieuwbouw is duurzamer

Oudere gebouwen zijn minder duurzaam dan nieuwbouw. Voor Nieuwbouw worden alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. Hierdoor belasten ze het milieu minder en zorgen ze voor een geringere uitstaat aan CO2. Dit is te wijten aan een goede isolatie en duurzame technieken om gebouwen van warmte en stroom te voorzien.

Nieuwbouw is persoonlijker

Door te kiezen voor nieuwbouw krijgt u veel vrijheid. U krijgt de mogelijkheid om mee te praten over het ontwerp, een andere indeling en om extra opties toe te voegen aan het ontwerp. Kortom, u kunt alles naar úw wens laten inrichten.

Bent u geïnteresseerd in nieuwbouw? Neem dan contact met ons op. Finish Projectbouw heeft alles in huis om uw project tot een goed einde te brengen.

Van start tot finish uw specialist in nieuwbouw, verbouw en gevelrenovatie!

U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of via de mail.